Kırşehir Valiliği
Kırşehir Valiliği
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü
Kırşehir Valiliği
Kırşehir Valiliği

Asil Devlet Memurluğuna Atananların Yemin Merasimi

13 Şubat 2013
Asil Devlet Memurluğuna Atananların Yemin Merasimi
Asil Devlet Memurluğuna Atananların Yemin Merasimi
Asil Devlet Memurluğuna Atananların Yemin Merasimi

 İl Müdürlüğümüzde aday memur olarak görev yaparken asaletleri onaylanarak asil devlet memurluğuna atanan personellerimiz İnş.Yük.Müh. Gökhan KILIÇ, İnş. Müh. M.Serdar ZORLU, Makine Müh. Selman YAZGAN ve Mimar Özlem AKSU'nun yemin merasimi yapılmıştır.

İl Müdürümüz Sayın Şanser DURAN yemin töreninden önce asil devlet memurluğuna atanan personellerimize edecekleri yeminin önemini hatırlatarak; Vatan ve Millet için ailemiz için sorumluluklar üstlendiğimizi ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın ERDOĞAN BAYRAKTAR'ın bizlere şiar edindirdiği, hergün, her akşam (Vatanımız, Ülkemiz, Bakanlığımız, Milletimiz ve Ailemiz için) ne yapabiliriz, ne üretebiliriz düşüncesi ile hareket etmemizin önemini ve bizi müthiş mutlu edeceğini ifade etmiştir.

İl Müdürümüzün,  Bakanlığımızın yeni Vizyon ve Misyonu doğrultusunda yeterli, üretken ve heyecanlı bir ekiple hep birlikte Kırşehir'imize en iyi hizmetleri vereceğimizi ifadesi ve yemin merasiminin hayırlı olması dilekleri ile merasim sona ermiştir.

Facebook’ta Paylaş Twitter’da Paylaş Google Plus’da Paylaş Yazdır